Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi Szabályzat

Kategóriák / Termékek
Másolópapír A4, 80g, Navigator Universal 500ív/csomag
2.468 Ft
Menny.:csom

Másolópapír A4, 80g, Navigator Universal 500ív/csomag

2.468 Ft
Menny.:csom

A Navigator Universal másolópapír egy világmárka, amely a piac legmagasabb minőségű papírját kínálja. A Navigator papírja speciális eukaliptusz rostokból készül, amelyek jobb minőséget és kimagasló fehérséget biztosítanak. Emellett a termék előállításához kevesebb fa szükséges, így környezetbarát megoldás. A Navigator Universal papír vastagabb, mint más márkák papírjai, így hosszabb élettartamot biztosít a nyomtatóknak. A termék minimális papírberagadást biztosít, így nincs gyakori papírfelhúzási vagy más technikai probléma. Minden Navigator termék speciális felületkezelést kap (UHD Formula), ami megakadályozza, hogy a papír beszívja a tintát. Ez jobb felbontású nyomtatást eredményez a felszínen, és kevesebb festékanyag használatával jár.Válassza a Navigator Universal másolópapírt, hogy magas minőségű nyomatokat és tartós eredményeket érjen el. Rendeljen most, és élvezze a világmárka minőségét kedvező áron!

Cikkszám: 50174
Gyártó: Navigator
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Navigator Universal

Világmárka és a piac legmagasabb minőségű papírja, most elérhető áron.

A Navigator papírja mind speciális eukaliptusz rostból készülnek, amely jobb minőséget és kimagasló fehérséget ad. Emellett kevesebb fa szükséges az előállításhoz, így a környezetnek is kedvezőbb. Ezek a termékek mind vastagabbak más márkáknál és hosszabb élettartamot biztosítanak a nyomtatóinak.

  • Kevesebb kellékanyag használat
  • Minimális a papírberagadás előfordulása

Minden Navigator márkájú termék továbbá speciális felületkezelést kap (UHD Formula), amelynek köszönhetően az anyag nem szívja be a tintát, így az a felszínen jobb felbontású nyomtatást eredményez, kevesebb festékanyag használattal.

Európai termék.

Paraméterek

Ív/csomag 500
Méret A4
Súlya g/m2 80
Szín fehér