Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi Szabályzat

Kategóriák / Termékek
Másolópapír A4, IK COPY PAPER 500ív/csomag
1.992 Ft
Menny.:csom

Másolópapír A4, IK COPY PAPER 500ív/csomag

1.992 Ft
Menny.:csom

Az IK COPY PAPER 500 ív/csomag kiváló minőségű másolópapír, amely tökéletes választás fekete-fehér lézernyomtatókhoz és másolókhoz, valamint a mindennapi tintasugaras nyomtatáshoz. Ez a multifunkcionális irodai papír ideális választás minden irodában. A termék kiváló ár-érték aránnyal bír, így megfizethető áron vásárolható meg anélkül, hogy lemondanánk a minőségről.

Cikkszám: 49011
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Kiváló ár-érték arány!

Minőségi megbízható multifunkcionális irodai fénymásoló papír. Ideális fekete-fehér lézernyomtatókhoz és másolókhoz, továbbá a mindennapi tintasugaras nyomtatáshoz. Irodai és nagy teljesítményű berendezéseken egyaránt problémamentes használatot biztosít ez a sokoldalú papír.

300 csomag/raklap.

PEFC Az 1992-ben létrehozott, egész Európában és világszerte elismert EU ökocímke, amelyet azon termékek kapnak meg, melyek megfelelnek a magas környezetvédelmi előírásoknak. Az EU Ecolabel címke csak kíváló teljesítményű és egyben a környezetkímélő termékekre kerülhet fel, egy független testület elbírálása alapján. PEFC tanúsítvány: A PEFC™ Programme for Endorsement of Forest Certification Schemes™ egy nemzetközi non-profit kezdeményezés, amely a fenntartható erdőgazdálkodásban érdekelt felek széleskörű megállapodásán alapul, országos és regionális szinten egyaránt. A PEFC™ rendszere 31 nemzetközi (európai, amerikai, ázsiai, afrikai és óceániai) erdőgazdálkodási tanúsítási rendszer kölcsönös elismerésén alapuló „védőernyő”. A PEFC™ logó olyan fa- és nem fából készült termékeket (és származékaikat) jelöl, amelyek a PEFC™ szabványainak megfelelően tanúsítványt kaptak. A tanúsítvány igen hasznos arra, hogy szavatolja, a papír- és fatermékekhez felhasznált nyersanyagok a fenntarthatósági kritériumoknak megfelelően kezelt erdőkből származnak.

A PEFC™ tanúsítványa az erdők védelméről 1993-ban Helsinkiben és 1998-ban Lisszabonban tartott pán-európai miniszteri konferenciákon megállapított hat feltételen alapul:

1. Az erdei erőforrások védelme és azok közreműködése a globális szén-dioxid ciklusban.

2. Az erdei ökoszisztéma egészségének védelmét.

3. Az erdők produktív funkcióinak előmozdítása (fa- és nem fatermékek esetén egyaránt).

4. Az erdei ökoszisztémák biológiai sokféleségének fejlesztése és fenntartása.

5. Az erdők – különösen a talaj és a víz – védelmi funkcióinak gondozása és javítása.

6. Az erdők egyéb társadalmi-gazdasági gondozása.

Paraméterek

Ív/csomag 500
Méret A4
Szín fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.